Say hi!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

JÄTEVIRRAT. TARKASTI. VASTUULLISESTI.

Innovatiivinen jätevirtojen suunnittelu, mittaus ja analyysi sinun organisaatiosi tarpeisiin.

Waste filling up animation GIF

"Miksi innostua jätteistä?"

oisen roska on yhä useammin toisen aarre, mahdollisuus, jonka potentiaali pitää hyödyntää paremmin. Asianmukainen jätteiden käsittely vaikuttaa paljon myös siihen, miten työntekijät ja kuluttajat suhtautuvat organisaatiosi vihreisiin väitteisiin. 

“Et voi parantaa sitä, mitä et mittaa.” – Peter Drucker
“Mitataan siis vihdoin jätteidesi parantamiseksi.” – WasteLocker

ESG:n + CSRD:n tarkkuus
Lakaistaanko todellisuus maton alle? Ei todellakaan! Voimme kertoa, kuinka monta tölkkiä päätyi sekajätteeseen ja ilmestyykö niitä useimmin juuri leffailtojen jälkeen. Lisäksi seuraamme organisaatiosi jätetietoisuuden kehitystä sekä pidämme tietosi järjestyksessä.
Rakenna luottamusta
Olemme huomanneet, että tyypillisessä paperinkeräysastiassa kolme esinettä neljästä on lajiteltu väärin. Tämän vuoksi keräyspaperisäiliöstä tulee usein sekajätesäiliö. Autamme sinua opastamaan lajittelijoita ja ennaltaehkäisemään piilosekajätteen syntymistä.
Pelastetaan yhdessä!
Ei pelkästään planeettaa, vaan myös huolto- ja kiinteistökulujen budjettisi sekä mielenrauhasi. Jätteet päätyvät oikeisiin keräilyastioihin. Kun tiedät niiden täyttymisasteen, ne voidaan tyhjentää aina parhaaseen mahdolliseen aikaan. Ota enemmän irti lajittelusta!

"Mitä tarjoatte?"

Tietoon perustuvaa, tehokasta ja juuri sinun tarpeisiisi sopivaa jätevirtojen hallintaa.

Raportointi ja analytiikka
Näet jatkuvat päivitykset jätevirroista, niiden määrästä ja laadusta aina halutessasi, jopa reaaliajassa. Jätteettömyystavoite on helpompi saavuttaa, kun tiedät, mitä pitää tehdä paremmin tai eri tavalla. 
Kaikki jätteet järjestykseen
Tarjoamme datan lisäksi myös neuvontaa. Autamme parantamaan organisaatiosi tietoisuutta, optimoimaan prosesseja ja kouluttamaan työntekijöitä, asukkaita tai asiakkaita. Suhteutamme jätteesi tulosindikaattoreihisi.
5/5 tähteä
Saat parhaan käsityksen siitä, mitä ja milloin roskillesi tapahtuu. Jos jokin menee pieleen, saat tietää siitä heti.

"Mitä te sitten oikeasti teette?"

Tiedonkeruu
Ensimmäiseksi asennamme seurantamoduulin olemassa olevaan jäteastiaan tietojen keräämistä varten.
Seuranta
Seuraamme astian sisällössä tapahtuvia muutoksia Philips Germanyn kanssa yhteistyössä kehitetyn turvallisen protokollan avulla.
Raportointi ja analytiikka
Lähetämme sinulle tietoja jätevirroista, lajitteluvirheistä ja jätteiden määrästä. Saat tarkat tiedot siitä, mitä, missä ja milloin jäteastioissasi tapahtuu.

Kuvaile miten jätteesi syntyvät, niin me suunnittelemme räätälöidyn ratkaisun tiedonkeruuseen, analysointiin, raportointiin ja neuvontaan tarpeidesi mukaan – mihin tahansa: ulkoilmatapahtumista toimistoihin.

"Kuka tämän kaiken toteuttaa?"

Seitsemän IoT:n, järjestelmäturvallisuuden, koodauksen, mallintamisen, suunnittelun ja toimintaperiaatteiden erityisosaajaa on yhdistänyt voimansa muuttaakseen maailmaa karkkikääre kerrallaan.

Picture of Mark Skljarov
Mark Skljarov
Toimitusjohtaja
Mark on koulutukseltaan rakennusinsinööri. Pysäyttämätön kasvuyrittäjä on ammattimainen projektimanageri; kokemusta on kertynyt myös neuvotteluista ja johtamisesta. Hän on fysiikan ystävä ja yhdistää numeerista analyysiä ja johtamista tutkimuksissaan TalTech-yliopistossa.
Picture of Kristjan Variksoo
Kristjan Variksoo
Teknologiajohtaja
Kristjanin edesmennyt isoisä oli yksi niistä harvoista ihmisistä, jotka olivat vastuussa Viron tietojenkäsittelykeskuksista. Kristjaninkin tie vei itsestäänselvästi teknologian maailmaan. Hän aloitti uransa kilpailemalla kansainvälisellä tasolla robotiikassa ja jatkoi opiskelemaan tietojenkäsittelytiedettä  samaan aikaan kuin työskenteli Viron armeijan palveluksessa.
Picture of Hannes Härm
Hannes Härm
Tietohallintojohtaja
Hannes vastaa WasteLockerin taloudesta ja verkkosovelluksen kehittämisestä. Akateeminen ohjelmistokehityksen kandidaatin tutkinto limittyy käytännölliseen koulutuskokemukseen. Hanneksen uraa opettajana seurasi luontevasti pyrkimys muuttaa maailmaa isomminkin.
Kristi Tamtik
Operatiivinen Johtaja
Kristi on sosiaalinen persoona, jolla on laajasti kokemusta johtamisesta ja joka ymmärtää liiketoiminnan prosesseja syvällisesti. Hänen roolinsa on tärkeä varmistettaessa jokapäiväisten toimintojemme sujuvuus, ja hän vaikuttaa merkittävästi jatkuvaan kasvuumme ja menestykseemme.
Imad Eddine Oubiri
Kansainvälinen Tietoyhteistyökumppani
Tunnettu innostuksestaan ja omistautumisestaan, herra Oubiri ohjaa ja valmentaa aktiivisesti yrityksiä, startup-yrityksiä, opiskelijoita ja yhteisön jäseniä. Hän toimii sillanrakentajana akateemisen maailman, tieteen ja liiketoiminnan välillä, edistäen aloitteita, jotka parantavat niiden instituutioiden toimintaa, joissa hän työskentelee. Laajan ammatillisen historiansa aikana hän on osallistunut lukuisiin julkisen ja yksityisen sektorin taloudellisten investointien kehittämishankkeisiin (PPP), houkutellen virallisia diplomaattisia liikedelegaatioita ja kauppavaltuuskuntia Yhdistyneisiin arabiemiirikuntiin ja sen ulkopuolelle. Omistautuneena kansainvälisen liiketoiminnan kehittämisen ammattitiedon ja kokemuksen jakamiseen, hän osallistuu säännöllisesti julkaisujen ja artikkeleiden kautta eri paikallisissa lehdissä sekä arabiaksi että englanniksi. Lisäksi hän on kysytty puhuja lukuisissa foorumeissa ja media-alustoilla.

Näytä lisää

Picture of Karlis Goldstein
Karlis Goldstein
Neuvottelupäällikkö
Karlis on kestävän kehityksen ja energian asiantuntija, jolla on kokemusta muutoksen johtamisesta sekä yksityisellä että julkisella sektorilla.
Marianne Lapin
Design Manager
Marianne, studying visual communication at the Estonian Academy of Arts, contributes vital graphic design and UX skills to WasteLocker. Outwardly quiet, her internal drive for adventure and exploration motivates her to help with various tasks as much as possible.
Picture of Jan Erik Praks
Jan Erik Praks
Co-Founder
Jan is a designer who has the final word on every and anything user facing. By education an engineer and work experience in both industrial manufacturing and design.

"Oletteko tosissanne?"

Kyllä vain. Uskomme roskattomuuteen. Tässä näet kunnianhimoisia organisaatioita, joiden kanssa olemme ottaneet yhteisiä askeleita kauniimpaan tulevaisuuteen. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Nordea logo
Telia logo
Rimi logo
Nõmme logo
Toidupank logo

Uskomme, että innovaatio ja menestys syntyvät vahvasta yhteistyöstä. Intohimoiset partnerit on paras tapa oppia ja kasvaa yhdessä.

New European Bauhaus logo
EIT food logo
Philips Logo
Siemens logo
Tootjavastutusorganisatsioon logo
Prototron logo

"Mitä olette saavuttaneet tähän mennessä?"

Olemme pitäytyneet "seepravisiossamme": olemme luoneet mahdollisuuksia ja tehneet tilaa muille yrityksille jätteiden oikeaoppisen lajittelun saralla. Homma hoidettu. Tässä on heidän tarinoitaan.

Löydät meidät sosiaalisesta mediasta tunnuksella @wastelocker!

Älä huoli, emme lähetä sinulle roskapostia :)
Join our mailing list to get the latest news
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.